Milijaševi korneri pola gola, pogodio i Zvezdin štoper (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaševi korneri ''pola gola'', pogodio i Zvezdin štoper (video)

Baš kao i u prvom poluvremenu, Nenad Milijaš asistent i kod drugog Zvezdinog gola.

Podsetimo, na Zvezdino vođstvo protiv Bačke večeras na ''Rajku Mitiću'' čekalo se do 38. minuta, kada je Aleksandar Pešić najbolje reagovao posle kornera Nenada Milijaša sa leve strane i savladao golmana gostiju Jevrića.

Početkom drugog poluvremena, slična situacija pred golom Bačke, samo što je ovoga puta Milijašev centaršut iz kornera u gol pretvorio Zvezdin štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Abraham Frimpong, koji je na najbolji način obeležio povratak u startnu postavu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I to se dogodilo - Borjan primio gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

I to kada se možda i najmanje očekivalo....Zvezdina odbrana večeras je prvi put kapitulirala od kada je sjajni Milan Borjan stao među stative njenog gola...Njega je večeras na Marakani savladao rezervista Bačke Čeković, koji je krunisao lepu akciju gostiju i iskosa sa leve strane, pored Srđana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.