I to se dogodilo - Borjan primio gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dogodilo - Borjan primio gol! (video)

I to kada se možda i najmanje očekivalo...

Zvezdina odbrana večeras je prvi put kapitulirala od kada je sjajni Milan Borjan stao među stative njenog gola.

Njega je večeras na Marakani savladao rezervista Bačke Čeković, koji je krunisao lepu akciju gostiju i iskosa sa leve strane, pored Srđana Babića odlično šutirao u suprotni ugao i Borjan je bio nemoćan.

Tako je okončana njegova serija nesavladivosti od dolaska u Zvezdu, koja je potrajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukupno 532 minuta. Takođe, računajući i prethodni učinak Filipa Manojlovića, Zvezda je primila gol posle ukupno 712 minuta igre ove sezone, još od onog meča sa Irtišom i kvalifikacijama za Ligu Evrope.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Falkaov šou u Dižonu, Monako silan i bez Mbapea (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

Het-trik iskusnog napadača za ubedljivu pobedu ''Kneževa''...Drugo kolo francuskog šampionata, druga pobeda Monaka, ukupno 14. uzastopna u Ligi 1, računajući i mečeve iz prethodne sezone...''Kneževi'' su večeras kao gosti slavili u Dižonu sa ubedljivih 4-1, a glavna uloga pripala je Radamelu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.