Zvezda zainteresovana, još jedan Amerikanac na radaru! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 21:47

Zvezda zainteresovana, još jedan Amerikanac na radaru! (video)

Informaciju je plasirao poznati novinar.

Crvena zvezda mts je jedan od zainteresovanih timova koji želi da u svojim redovima vidi Lengstona Hola.

Radi se o košarkašu koji je tokom svoje karijere igrao i ABA ligu sa Cibonom, Lengstonu Holu.

Ovaj košarkaš ima 28 godina i igra na poziciji plejmejkera, a pored Cibone tokom svoje karijere igrao je i za Pistoju, Kantu, Bon, Kolosos sa Rodosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Promiteas čiji je član već dve i po sezone.

Sa Promiteasom je igrao sjajno u Evrokupu, a prosečno je beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija.

Imajući u vidu definitivan odlazak Lorenca Brauna, ovaj košarkaš bi bio idealna zamena, ali je pitanje da li ima volju da dođe u Beograd pored interesovanja Olimpijakosa, Panatinaikosa i Uniksa, kako je javio novinar Luka Dalesandro.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marselinjo Uertas produžio ugovor

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 21:07

Brazilski košarkaš odlučio o svojoj sudbini...Jedan od najboljih brazilskih plejmejkera u ovom milenijumu, Marselinjo Uertas, ostaće još jednu sezonu član Iberostar Tenerifea...Njegov ugovor je bio do 2021. godine, a nakon produžetka je do 2022. godine...Ovaj košarkaš je pre pandemije imao 12,9...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.