Zvezda preko Barselone do prve pobede u EL

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda preko Barselone do prve pobede u EL

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su večeras na svom terenu savladali Barselonu sa 90:82 (24:13, 20:19, 18:25, 28:25), u 2. kolu elitnog takmičenja.

Crveno-beli su skoro ceo meč vodili u krcatoj dvorani "Aleksandar Nikolić", u nekoliko navrata imali "su i 14 poena prednosti.

Barselona se vratila i prvi put povela tri minuta pre kraja, da bi izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dušana Alimpijevića napravili seriju 11:2 na krilima Milka Bjelice i zabeležili veliki trijumf.

Košarkaši Zvezde naneli su prvi poraz katalonskom velikanu ove sezone i sada oba tima u Evroligi imaju skor 1-1.

Bjelica je sa 23 poena bio najefikasniji na meču, jedan manje je imao Tejlor Ročesti koji je bio na visini zadatka u najbitnijim trenucima, Matijas Lesor je dodao 13, dok je na drugoj strani Kevin Serafan imao 16.

Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige gostuje Himkiju u utorak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.