UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona (19.00)! Mogu li crveno-beli da iznenade Katalonce?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona (19.00)! Mogu li crveno-beli da iznenade Katalonce?

Na premijeri Evrolige, Crvena zvezda je imala šut za pobedu u Kaunasu protiv Žalgirisa, a sada četa Dušana Alimpijevića očekuje novi izazov - Barselona, koja blista na startu sezone.

Renovirani Katalonci su veliki favoriti, ali huk 7.000 "delija" biće vetar u leđa crveno-belima. Prošle sezone, na startu Evrolige, Zvezda je u "Areni" slavili protiv katalonskog giganta, ali je ove sezone Barsa moćna, za razliku od prošle, kada je bila katastrofalna.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EVROLIGA: Zvezda na krilima Delija srušila Barselonu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017

U drugom kolu Evrolige Crvena zvezda je savladala Barselonu 90:82 (24:13, 20:19, 18:25, 28:25) i tako stigla do prvog trijumfa ove sezone u ‘elitnom’ takmičenju.. . Bravo, Zvezdo! Četa Dušana Alimpijevića zabeležila je prvu pobedu u Evroligi i to protiv giganta Barselone, baš kao i pre godinu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.