Delije spremne za premijeru, stiže drugačija i jaka Barsa (19.00)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije spremne za premijeru, stiže drugačija i jaka Barsa (19.00)

Crveno-beli igraju prvi meč pred svojim navijačima.

Košarkaši Crvene zvezde od 19.00 ugostiće ekipu Barselone u drugom kolu Evrolige.

Nakon tesnog poraza od Žalgirisa u gostima, Zvezda dočekuje renovirani tim Barselone  koji je u prvom kolu deklasirao Panatinaikos na svom parketu.

Zvezda je potom izgubila i od Budućnosti u ABA ligi, pa trener Dušan Alimpijević očekuje reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe.



"Očekujemo reakciju posle utakmice u ABA ligi. Protiv ovakvih timova su navijači važan faktor, koji nose domaći tim, koji izvlače iz nas i preko maksimuma. A, videli ste i sami koliko ta atmosfera i navijanje ne godi protivničkim ekipama",
rekao je Alimpijević koji je analizirao i protivnika.

"Barselona je u ovom trenutku ima jedan od četiri najrespektabilnija rostera u ligi. Imaju šampionske ambicije, čak i prema Evroligi a to pokazuju time što su najuigranija ekipa i u najboljoj formi.

To se vidi kroz špansko prvenstvo, gde su dominantno prošli kroz četiri kola, to se vid i u Evroligi, gde su naneli Panatinaikosu ubedljiv poraz. Ako uzmemo u obzir da su Navaro i Tomić 11. I 12. igrači, a oni su bili skoro nosioci prošle godine, to dovoljno govori", istakao je on.

Danas igrati Nemanja Dangubić, tako da Zvezda neće biti kompletna.

"To je već šesta utakmica u kojoj nismo u kompletnom sastavu, sa punim rosterom. Nedostatak energije zbog njegovog odsustva moraće da nadoknade igrači koji su tu. Imamo dovoljan broj igrača da to nadoknade i očekujem da pokažemo odgovornost pre svega u igri jedan na jedan protiv Barselone, koja je u tom segment najjača, kao i u šutu za tri poena"
, rekao je Alimpijević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona (19.00)! Mogu li crveno-beli da iznenade Katalonce?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017

Na premijeri Evrolige, Crvena zvezda je imala šut za pobedu u Kaunasu protiv Žalgirisa, a sada četa Dušana Alimpijevića očekuje novi izazov - Barselona, koja blista na startu sezone...Renovirani Katalonci su veliki favoriti, ali huk 7.000 "delija" biće vetar u leđa crveno-belima. Prošle sezone,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sito Alonso: "Zvezda je više želela pobedu"

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Alonso priznaje da je njegov tim pao na prvom pravom testu u sezoni...Trener Barselone Sito Alonso rekao je da je utakmica sa Crvenom zvezdom bio prvi pravi test za njegov tim, a istakao je da se nada da će ekipa naučiti nešto iz poraza u vreloj atmosferi..."Bio je ovo prvi pravi test za nas. U početku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.