Zvezda pozajmila Francuza: Bakajoko u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2022, 19:34

Zvezda pozajmila Francuza: Bakajoko u Novom Pazaru

Nema mjesta za Aksela Bakajoka u Crvenoj zvezdi, ali ostaje u Srbiji. Francuz će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u Novom Pazaru, pokušaće dobrim igrama da rehabilituje karijeru. Htela je Crvena zvezda u decembru da raskine ugovor sa Bakajokom, to se nije dogodilo. Na pripreme je stigao kasnije zbog zaraze koronavirusom, ali uprkos tome uspeo je da uhvati ritam i na meču sa Šahtjorom iznudio je penal. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je to naznaka da bi mogao da ostane u takmičarskom krugu, pogotovo jer je licenciran za proleće u Evropi, ali posle interesovanja iz Novog Pazara igrač je procenio da je bolje za njega da igra. Bakajoko bi bio i višak stranac u Stankovićevoj viziji, mogao bi na teren samo ako bi menjao Pićinija, Ohija, Sanoga ili Falka. To još više skraćuje prostor i realno je bilo da promeni sredinu. Bakajoko je stigao pre 14 meseci u Crvenu zvezdu iz Sent Galena, gde je bio na pozajmici iz Intera. Nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu kod Stankovića, imao je hendikep i u broju stranaca. Odigrao je Bakajoko svega osam zvaničnih utakmica za Crvenu zvezdu, jednom je startovao i skupio svega 210 minuta. The post Zvezda pozajmila Francuza: Bakajoko u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

ZVEZDA POMAŽE NOVOM PAZARU: Bakajoko i Mustafa na pozajmici do kraja sezone

Izvor: Kurir, 07.Feb.2022

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je večeras da će dres tog superligaša u nastavku sezone nositi francuski krilni igrač Aksel Bakajoko i napadač iz Gane Ibrahim Mustafa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.