Zvezda je još spremnija, sledi paklena serija

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda je još spremnija, sledi paklena serija

Crveno-beli su u Sloveniji ponovo imali sve uslove za rad, što je stručni štab Vladana Milojevića maksimalno iskoristio

Fudbaleri Crvene zvezde sutra se vraćaju u Beograd nakon četiri dana mini priprema u Termama Čatež i započinju pripreme za utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije sa Dinamom iz Vranja na stadionu Rajko Mitić (sreda, 18.00).

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Mladi defanzivac Srđan Babić poručuje da ekipa maksimalno ozbiljno dočekuje meč sa liderom Prve lige Srbije.

Dinamo je odlična ekipa, prvoplasirana u drugoj ligi tako da utakmica neće biti nimalo naivna. Mi ćemo, kao i na svaki meč do sada, izaći da pobedimo i verujem da ćemo opravdati ulogu favorita“, poručio je Babić.

Crveno-beli su u Sloveniji ponovo imali sve uslove za rad, što je stručni štab Vladana Milojevića maksimalno iskoristio.

„Poslednji trening koji smo odradili na ovim priremama bio je naporan, radili smo gotovo dva sata. Danas smo prepodne bili slobodni, za razliku od ostalih dana kada smo imali po dva treninga. Radili smo zaista odlično i punim intenzitetom svakog dana i slobodno jutro nam je prijalo da se odmorimo. Po povratku u Beograd nastavljamo gde smo ovde stali, spremamo se za naredne mečeve. Tokom priprema smo imali fantastične uslove i mogli smo nesmetano da ispunimo na treninzima sve zadatke koje je šef postavljao pred nas. Svakim danom smo sve spremniji za naredne utakmice“.

Čitava ekspedicija Crvene zvezde uživala je u boravku u Termama Čatež.

„Ja sam prvi put ovde i oduševljen sam onim što je dočekalo moju ekipu, imamo i više nego što nam treba. Posle napornih treninga imamo sve uslove za oporavak, tu su bazeni, spa centar, teretana, sve što je jednom profesionalnom sportisti neophodno”, rekao je Babić.

Utakmica sa Dinamom predstavljaće početak paklenog niza utakmica do kraja meseca, a to su mečevi sa Mačvom (14. oktobar), Arsenalom (19. oktobar), Mladosti iz Lučana (22. oktobar), Spartakom (25. oktobar) i Zemunom (29. oktobar).

(FOTO: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.