Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 15:30

Zvezda danas postaje šampion i piše istoriju domaćeg fudbala?

Večeras su na programu utakmice trećeg kola Super lige Srbije, a pred nama su dva derbija.
Lider šampionata Crvena zvezda od 19 sati dočekuje TSC iz Bačke Topole u meču posle kojeg bi mogla da po sedmi put uzastopno postane prvak države.
Crveno-beli pet kola pre kraja imaju 11 bodova više u odnosu na prvog pratioca, „večitog“ rivala, Partizan i veoma su blizu nove „krune“.
Zvezdi je za proslavu potrebno da pobedi TSC, a Partizan u još jednom derbiju, koji se igra od 16.55 sati ne savlada zahuktalu Vojvodinu u Humskoj. Crveno-beli će postati prvaci i ako remiziraju, a „večiti“ rival izgubi od Novosađana.
To će biti dodatni pritisak na novog trenera crno-belih Alberta Nađa...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazetić: „Zvezda posle derbija nije na svom nivou“

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Crvene zvezde u predstojećoj utakmici, iako su u timu svesni da će za to morati da budu još bolji nego protiv Partizana u prethodnom kolu Super lige Srbije.  . „Sigurno je da Zvezda ima izuzetan...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Zvezda je ponovo šampion Srbije! Olajinka i Šerif overili 35. titulu prvaka, sedma u nizu se slavi na Marakani

Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola pre kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je pobedio TSC iz Bačke Topole 2:1 (0:0) i stekao nedostižnih 14 bodova, dovoljnih za 35. titulu u klupskoj istoriji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.