MSP KOMPAS 2024: Mala privreda - Veliki potencijal

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Maj.2024, 10:02

"MSP KOMPAS 2024: Mala privreda - Veliki potencijal

U Privrednoj komori Srbije (Velika sala, Resavska 13-15, Beograd) danas u 11 časova održaće se konferencija „MSP Kompas 2024: Mala privreda – Veliki potencijal“ povodom pokretanja MSP Kompas-a, otvorene i interaktivne platforme koja pruža sveobuhvatno razumevanje sektora malih i srednjih preduzeća u Srbiji, tačne podatke o njihovom učinku, ali i sagledava njihove potrebe za dalji održivi razvoj.

 
Konferenciju organizuju USAID-ov Projekat Velika mala privreda i Centar za visoke ekonomske studije (CEVES) uz podršku Privredne komore Srbije ( PKS), a događaj će uvodnim obraćanjima otvoriti:
 
• Mihailo Vesović, direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju PKS...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

MSP Kompas: Mala i srednja preduzeća manje investirala, nezadovoljna poreskim opterećenjem

Izvor: Danas, 17.Maj.2024

Male i srednje firme su u 2023. godini manje investirale kao odgovor na aktuelne krize i neizvesnost, iskazale su blago nezadovoljstvo poslovnim okruženjem, a posebno poreskim opterećenjem, pokazuju rezultati MSP Kompas indeksa za 2023. godinu predstavljenog danas u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.