Zvezda bez problema u Kopru za povratak na šesto mesto

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez problema u Kopru za povratak na šesto mesto

I pored ovakvog ishoda, Primorska je na tabeli i dalje ispred Zvezde.

U poslednjoj utakmici 12. kola ABA lige, Crvena zvezda je večeras savladala Primorsku u Koru rezultatom 90:78.

Ovo je aktuelnom šampionu sedma pobeda, a Primorska je pretrpela četvrti poraz od početka sezone.

Posle odlazaka trenera Golemca i nekolicine igrača, Primorska je u večerašnji meč ušla sa samo desetoricom košarkaša u rosteru, ali je prvu četvrtinu odigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vrlo dobro i u tom periodu stekla šest poena prednosti - 26:20.

Početkom druge četvrtine, prednost Primorske je u par navrata dostigla i sedam poena razlike, ali od 31:24 za domaćina, Zvezda pravi seriju 12:0 i od tada su crveno-beli imali rezultat pod kontrolom.

Na poluvreme se otišlo vođstvom Zvezde od 49:39, a najviše što je Primorska uradila u nastavku bio je prilazak na tri poena zaostatka u finišu trećečetvrtine (66:63).

Zvezda se brzo ponovo rezultatski odlepila i do kraja višenije bilo nikakve neizvesnosti.

Dejan Davidovac sa 21 i Branko Lazić sa 18 poena predvodili su Zvezdu do pobede, a Marinković sa 17 i Barič sa 16 poena bili su najefikasniji u domaćem timu.

Za Zvezdu je večerasdebitovao i doskorašnji košarkaš Primorske Marko Jagodić-Kuridža, koji je za oko 14 minuta u igri upisao dva poena i tri skoka.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta je Jagodić-Kuridža doživeo na debiju za Zvezdu? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019

Dodkorašnji saigrač nije imao popusta prema njemu...Crvena zvezda je večeras savladala Primorsku u Kopru sa 90:78, a utakmicu je, između ostalog, obeležio i debi doskorašnjeg košarkaša Primorske Marka Jagodić-Kuridže za Zvezdu...Imao je skroman učinak večeras, a u jednom trenutku je bio izigran...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.