Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2021, 12:57

Zvezda ako prođe Šerif igra protiv Dinama ili Legije u plej-ofu za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde ukoliko prođu u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv boljeg iz meča Dinamo Zagreb-Legija Varšava, odlučeno je danas žrebom u Nionu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda saznala mogućeg protivnika u plej-ofu za LE

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde će ukoliko budu poraženi u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, igrati protiv poraženog iz meča Kluž-Jang Bojs, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Evo kako je okončan posljednji derbi Dinama i Zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021

VIjest da je ždrijeb Lige prvaka otvorio mogućnost da se u plej-ofu kvalifikacija ovog takmičenja susretu Dinamo Zagreb i Crvena zvezda, izazvala je veliku pažnju u regiji, a ovo je prilika da se sjetimo i posljednjeg okršaja ovih klubova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MA, MI NISMO SPREMNI ZA TE UTAKMICE! Prosinečki nevoljno o Zvezda-Dinamo: Zvalo me sto ljudi, najradije bih se maknuo od toga!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da se sastanu sa zagrebačkim Dinamom u plej ofu za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.