Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR: Terzić rekao šta misli o Božovićevom odlasku

Sve su glasnije priče o odlasku Miodraga Božovića sa klupe Crvene zvezde, a da nije samo dim u pitanju, već i vatra, pokazao je i komentar samog Božovića nakon pobede u Surdulici nad Radnikom (2:1), kada je na pitanje novinara “Arene Sport” kratko rekao da “Još uvek ništa ne zna”.
Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem su čekali reakciju generalnog direktora kluba, Zvezdana Terzića, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je u jednoj rečenici rekao sasvim dovoljno da se zaključi kakav stav o svemu ima uprava kluba
Božović ima ugovor do 2018. godine, preneo je “Sportski žurnal” Terzićevu izjavu.
Nema sumnje da tim sa Marakane očekuje veoma turbulentan dan, i da će biti izuzetno neizvesno, pošto je za danas najavljeno razrešenje kompletne situacije.
Navijači su juče Grofu poručiili da žele da ostane, uprava kluba po svemu sudeći ni ne razmišlja o tome da u nastavak borbe za 28. titulu šampiona krene bez crnogorskog stručnjaka na klupi.
Četvrtak je stigao, videćemo kakve rasplete, zaplete i zaključke nosi…
 
The post ZVEZDAŠI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR: Terzić rekao šta misli o Božovićevom odlasku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Završen sastanak na Marakani - Ovo je epilog!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2016

Sastanak koji se danima najavljivao i iščekivao danas je i održan na Marakani...Posle brojnih spekulacija o odlasku Miodraga Božovića iz Crvene zvezde i njegovog jučerašnjeg odgovora posle meča sa Radnikom kako ''ne zna da li će ostati'', nestrpljivo se čekao današnji dan i sastanak šefa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.