Završen sastanak na Marakani - Ovo je epilog!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen sastanak na Marakani - Ovo je epilog!

Sastanak koji se danima najavljivao i iščekivao danas je i održan na Marakani.

Posle brojnih spekulacija o odlasku Miodraga Božovića iz Crvene zvezde i njegovog jučerašnjeg odgovora posle meča sa Radnikom kako ''ne zna da li će ostati'', nestrpljivo se čekao današnji dan i sastanak šefa struke Crvene zvezde sa aktuelnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravom.

Do tog susreta je, kako prenosi ''Informer'', danas i došlo, a osim Božovića, prisustvovali su mu i generalni direktor Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar MIjailović.

Međutim, pomenuti izvor navodi da konačna odluka nije doneta, odnosno da će Božovć imati još nekoliko dana da dobro razmisli i - ''prelomi''.

Terzić i Mijailović nisu uslovljavali Božovića nekakvim rokovima, pogotovo što je tek počela zimska prvenstvena pauza, pa će uprava kluba, u slučaju da Grof zaista ode, imati dovljno vremena da izabere njegovog naslednika.

Ali, o tom, potom...

--

Svi su čekali na ovo - Evo šta je Grof rekao o odlasku! https://t.co/IEaRnEkp0P

— Sportske.net (@sportske) December 14, 2016
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOŽOVIĆ I DALjE TRENER ZVEZDE: Na sastanku ništa novo, Grof seče posle Svetog Nikole

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2016

Crveno-beli još nekoliko dana neće morati da traže trenera jer je Miodrag Božović odložio donešenje odluke o tome da li će ostati ili otići Ništa novo na “Marakani”! Miodrag Božović je i dalje trener Crvene zvezde, to je epilog sastanka koji su danas održali čelni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.