Modni dizajner Bata Spasojević proslavio 30 godina uspešnog rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 17:08

Modni dizajner Bata Spasojević proslavio 30 godina uspešnog rada

Ovacije, lepota, dobra energija, suze i smeh - ukratko bi mogao da glasi presek sinoćnjeg modnog spektakla kojim je najpoznatiji srpski dizajner Bata Spasojević Beograd učinio prestonicom mode. Veče za pamćenje bilo je više od predstavljanja kolekcije za proleće-leto 2024. jer je Bata večeri otpočeo obeležavanje 30 godina uspešnog rada i više nego zadivljujuće karijere priznate u Evropi, ali i celom svetu.
Kolekcijom koja je sinoć prikazana premijerno, pred više od 600 ljubitelja mode, nosi naziv "Art Must Go On" Bata je poslao poruku da moda nije samo trend i izraz stila, već umetnost koja nosi duboku emociju.
Modni spektakl otvorio je dečiji hor Čarolija i to izvođenjem pesme "Princeza"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.