ŽIVADINOVIĆ O PAROLI DELIJA: Zar sam ja neprijatelj Zvezde, ja koji sam izmislio Stankovića!

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVADINOVIĆ O PAROLI DELIJA: Zar sam ja neprijatelj Zvezde, ja koji sam izmislio Stankovića!

Na Kup utakmici između Crvene zvezde i Borca iz Čačka na severnoj tribini se pojavio transparent na kome je pisalo „Pored Anđusa i Živadinovića, Zvezdi neprijatelji ne trebaju“, a prozvani srpski stručnjak je odmah odgovorio Delijama.
FOTO: STARSPORT

- Ne zameram tim mladim ljudima. Oni su toliko mladi da ne znaju ko je Milan Živadinović i ne znaju šta sam sve uradio za klub. Ja sam u četiri mandata boravio na Marakani. Dva puta kao igrač i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << puta kao trener, a poslednji put sam radio za platu od 10 maraka – rekao je iskusni stručnjak za ”Naše novine” i dodao:
- Zar ja, koji sam izmislio Dejana Stankovića, neprijatelj? Apostrofirati mene kao neprijatelja je krajnje smešno i siguran sam da Delije ne stoje iza toga. Ne znam ko stoji, ali znam da uvek postoji dovoljno mešetara koji su na sve spremni. Delije volim i poštujem.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Luis Enrike: Da ne mora Suarez možda i na liposukciju?


MORE DIJEGO NE ORI I DRUMOVE: Španac trakotorčetom izlazi na teren (VIDEO)


VLAST JE VLAST: Nikolić promenio ploču, Đurđević bio spreman na sve






Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.