ZAJ***NA SITUACIJA: Zvezda smenjuje trenera Reala?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 15:37

ZAJ***NA SITUACIJA: Zvezda smenjuje trenera Reala?

Kriza u “kraljevskom klubu”.

KK Crvena zvezda u utorak (19 časova) dočekuje Real Madrid u odloženoj utakmici 20. kola Evrolige.

“Kraljevski klub” dolazi na megdan Beograđanima u vrlo lošoj atmosferi. Real je u nedelju izgubio na svom treenu od Baskonije sa 80:72 posle očajno odigranog drugog poluvremena i primljenog 51 poena u tom periodu.

Bio je to treći uzastopni neuspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madriđana posle poraza od Barselone i Žalgirisa.

- Situacija je za***ana – slikovito je opisao trener Reala Pablo Laso.

Trofejni stručnjak je, kako navodi Marka, na ivici otkaza, a retke su situacije u kojima je slavni klub bio u tako lošem nizu.

Madriđani su izgubili četiri uzastopna meča na svom treenu, a ukupno šest od poslednjih devet na svim frontovima.  Ukoliko Crvena zvezda u utorak priredi iznenađenje u dvorani “Aleksandar Nikolić” ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi Laso završio misiju na klupi španskog velikana.

Cenjeni trener sedi na klupi Reala od 2011. godine i do sada je osvojio dve Evrolige, pet titula u ACB ligi i šest nacionalnih kupova.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA SMENJUJE LASA? Real u velikoj krizi, legendarni trener kraljeva pred otkazom!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2022

Košarkaši Real Madrida u utorak uveče gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 27. kola Evrolige

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.