Trener Cedevite uzvratio Čoviću: Nas politika ne zaniima

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Cedevite uzvratio Čoviću: ''Nas politika ne zaniima''

U najavi utakmice sa Zvezdom, trener Cedevite Veljko Mršić reagovao i na komentare o političkim provokacijama na račun gostiju iz Beograda.

Naravno, Mršić to gleda iz drugačijeg ugla i ne vidi nijedan razlog zbog čega bi neko u Crvenoj zvezdi bio ljut, ili zbog čega bi Cedevita trebalo da bude prijavljena Evroligi.

Posle jučerašnje izjave prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Nebojše Čovića da je humanitarna akcija za pomoć Vukovarskom vodotornju zapravo pokazatelj koliko su Hrvati ''frustrirani od Srbije i Zvezde'', Veljko Mršić je uzvratio da njega ni njegove igrače politika ne zaniima.

''Utakmica bi trebalo da bude dobra. Mi ćemo odigrati dobru utakmicu, a mislim da će se Zvezda isto fokusirati da igra dobro.

Ne znam ko će doći od igrača Zvezde, ali mi smo na terenu i politika nas ne zanima.

To je humanitarna utakmica, stvarno hvalevrijedan cilj za obnovu simbola hrvatskog otpora i mi na terenu želimo odigrati najbolje što možemo'',
poručio je Mršić.

Slično razmišlja i najbolji igrač cedevite Miro Bilan.

''Imamo obavezu prema takmičenju u kojem se nalazimo, u Top 16 Evrolige, da ostvarimo još jednu pobedu. Mislim da je to bio jako dobar rezultat od četiri pobede.





Mogu pozvati sve ljude, s obzirom da je utakmica humanitarnog i dobrotvornog karaktera, da dođu na nju u što većem broju i tako gledaju vrhunsku košarku i pomognu jednom dobrom cilju'', zaključio je Bilan.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.