3h13: Sednica Senata Univerziteta u Nišu u ponedeljak odlučuje o predlogu novog rektora

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Maj.2024, 20:59

3h13: Sednica Senata Univerziteta u Nišu u ponedeljak odlučuje o predlogu novog rektora

U ponedeljak, 13. maja, na sednici Senata Univerziteta u Nišu biće poznato ime kandidata koji će biti predložen Savetu Univerziteta za novog rektora. Trojica kandidata - Dragan Mančić, Nebojša Ranđelović i Jovan Stepanović - suočavaju se sa poslednjim korakom u procesu izbora. Intersanto ili slučano, sednica je 13. maja, u 13 časova, bira se trinaesti rektor.
Savet Univerziteta treba da potvrdi kandidata koji će biti predložen od strane Senata.
Predlog kandidata za 13. rektora Univerziteta u Nišu biće utvrđen tajnim glasanjem članova Senata, koji čine rektor, prorektori, predstavnici svih fakulteta i studenata. Kandidat za rektora mora dobiti više od polovine glasova od ukupnog broja članova...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.