Teški dani za Kvinsija Milera, ne može ni u ABA ligi!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teški dani za Kvinsija Milera, ne može ni u ABA ligi!

Amerikancu propao angažman.

Cibona je pre samo dve nedelje objavila da je postignut dogovor o saradnju sa američkim košarkašem Kvinsijem Milerom.

Međutim, ona će se završiti i pre nego što je počela pošto bivši član Crvene zvezde nije fizički spreman za nastupe u ABA ligi, piše Sportando.

Kvinsi Miler je pre izvesnog vremena po drugi put u karijeri pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i zbog toga imao jako dugu pauzu.

Nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sličnu scenu imao i Zadar, koji je potpisao nekadašnjeg NBA igrača Tonija Vrotena, a on veoma brzo napustio ekipu.

Cibona je čak i objavila sliku Milera sa treninga u dvorani "Dražen Petrović", ali od njegovog nastupa za Cibose neće biti ništa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.