Kvinsi Miler već napušta Cibonu

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvinsi Miler već napušta Cibonu

Američki krilni košarkaš Kvinsi Miler nedavno je potpisao ugovor sa Cibonom, a kako trenutno stoje stvari doći će do raskida saradnje.

Kako prenosi košarkaški portal "Sportando", Kvinsi Miler i zagrebačka Cibona blizu su okončanja jednogodišnjeg ugovora koji je nedavno potpisan.

Cibona je na svom "Tviter" profilu u utorak čak objavila Milerovu sliku iz dvorane "Dražen Petrović", ali Miler ipak neće nastupati u dresu Cibone naredne sezone pošto je klub ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je nespreman.

Kvinsi Miler je pre izvesnog vremena po drugi put u karijeri pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i zbog toga imao jako dugu pauzu.

Nedavno je sličnu scenu imao i Zadar, koji je potpisao nekadašnjeg NBA igrača Tonija Vrotena, a on veoma brzo napustio ekipu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.