PARTIZANOV AMER ISTERAO SVOJE Tomas uzeo broj Zagorcu!

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOV AMER ISTERAO SVOJE Tomas uzeo broj Zagorcu!

Danima se pričalo o prijateljskom nadmetanju Rašona Tomasa i Radeta Zagorca. Naime, novopridošli američki internacionalac želeo je da naredne sezone nosi broj 25 na dresu, ali je on već bio u vlasništvu Radeta Zagorca.
Kvota u MaxBetu na to da će Sjedinjene Američke Države osvojiti Mundobasket je 1.35.
Tomasu se ipak nije predavao, krenuo je u internet kapanju, a čak je istakao da je ponudio Radetu 10.000 dolara samo u zamenu za broj.
Mladi Zagorac je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dugo odolevao, ali se čini da je na kraju poklekao usled pritisaka Tomasa koji je prvobitno trebao da nosi broj 22. Ostaje nam sada da vidimo koji broj će Zagorac nositi naredne sezone.
Podsetimo da su se košarkaši Partizana u ponedeljak počeli sa pripremama za narednu sezonu.

The post PARTIZANOV AMER ISTERAO SVOJE Tomas uzeo broj Zagorcu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.