Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER ZVEZDE O BOBINATORU: Svi žele takvog igrača, to je normalno!

Kao bomba odjeknula je tokom jučerašnjeg dana vest da je Barselona došla po najboljeg košarkaša Crvene zvezde Bobana Marjanovića. U toku večeri strasti su se malo smirile, objavljeno je da je bila ‘lažna uzbuna’, ali trener crveno-belih nije isključio mogućnost da u jednom trenutku zaista dođe do takvog scenarija.

Sumnje je dodatno podgrejala činjenica da Zvezda ovih dana putuje u Španiju na meč 8. kola Evrolige protiv Real Madrida. Od toga za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << neće biti ništa, ali trener Dejan Radonjić nikako ne isključuje mogućnost da uskoro stignu ponude za najbolje igrače iz svog tima.
– Ne bih mogao da potvrdim ni interesovanje Barselone, ni Zvezdino nastojanje da sa Bobanom Marjanovićem produži ugovor. Tu nema nekog iznenađenja, jer igre koje smo pružali i rezultati koje smo postigli, ne samo ove sezone, proizvode veliko interesovanje. U neku ruku to je potvrda onog što smo napravili. Rekao bih da nema istine što se ovog slučaja tiče, ali naravno da tako nešto treba očekivati u perspektivi. To je i realno – rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za novinare u Hali Pionir.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjić pred Real - Šta će biti sa Bobijem?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2015

U najavi utakmice sa madridskim Realom u Evroligi, trener Crvene zvezde Telekom je prokomentarisao i jučerašnje informacije o interesovanju Barselone za centra Bobana Marjanovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.