Šta će Zvezda uraditi sa Jirkom? Nešto su već otkrili iz Trnave...

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Zvezda uraditi sa Jirkom? Nešto su već otkrili iz Trnave...

Da li će se ostvariti njihova najava?

Crvena zvezda je još letos obezbedila prvo pojačanje za ovu zimu, a to je fudbaler slovačkog Spartaka iz Trnave Erik Jirka koji je u letošnjem dvomeču protiv srpskog šampiona u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostavio odličan utisak.

Ipak, zbog velike konkurencije u Zvezdi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je ostavljen na pozajmici u Spartaku još šest meseci, ona je sada istekla, pa bi u januaru Jirka trebalo da se pojavi na ''Marakani'', na početku priprema za drugi deo sezone.

Međutim, postavlja se pitanje kakav će biti njegov dalji status, odnosno da li će odmah dobiti priliku da se nametne treneru Milojeviću, ili će još neko vreme provesti na pozajmici.

Prvu konkretnu informaciju na tu temu dao je generalni menadžer Spartaka iz Trnave Marijan Černi u izjavi slovačkim medijima.

On je potvrdio da vezista Lukaš Grešak i defanzivac Martin Tot prelaze u redove poljskog Zaglebja, a onda se dotakao i Jirke.

''Crvena zvezda će ga najverovatnije poslati na pozajmicu, ali mislim da to neće biti Spartak iz Trnave'', istakao je Černi, a prenosi tamošnji portal ''Sport24''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.