Sferopulos: Mi smo veliki klub, svaki dan moramo da pobeđujemo

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 19:27

Sferopulos: Mi smo veliki klub, svaki dan moramo da pobeđujemo

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je pred duel sa berlinskom Albom u Evroligi.

Nemački tim biće gost u Štark areni u četvrtak od 19 sati.

"Alba je tim koji ima velika tela, ima igrače koji godinama igraju u Evroligi, a ima i nove mlade prospekte. Imaju i Arekiance, koji su došli da pomognu ekipi svojim kvalitetom, očekujemo da će se svi vratiti iz povreda, da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati sa punim rosterom i veoma fokusirano. Da će od početka igrati dobru utakmicu. Želeće pobedu i povratak na trijumfalni put. Očekujemo veliku borbu i bićemo fokusirani da od početka igramo dobro, da do kraja bude tako i da pobedimo, da se vratimo na put pobede“, rekao je Sferopulos.



“Biće teška borba, imamo trening sada, plus još jedan na dan utakmice, gde ćemo da sredimo sve detalje kako bismo bili spremni. Uz veliku podršku naših navijača nadamo se novoj pobedi"
, istakao je on.

Grčki stučnjak govorio je i stanju Adama Hange.



"Juče je imao prvi trening, ovo mu je drugi trening. U utorak je radio bez kontakta danas sa kontaktom. Videćemo kako se oseća fizički i da li ćemo ga staviti u tim u poslednjem trenutku. Ovo mu je prvi trening sa kontaktom, tako da je još rano da donosimo sud o njegovom stanju“,
istakao je Sferopulos, koji se osvrnuo i na zdravstvenu situaciju sa Šabazom Nejpirom.

"Šabaz je dobio udarac u leđa, imao je problema. Nije igrao poslednje dve utakmice, protiv Baskonije nije mogao, protiv Mege je bio upitan jer nije bio 100 odsto spreman. Ideja mi je da koristim igrače koji su 100 odsto spremni".

Zvezda ovaj duel dočekuje posle dva poraza u duplom kolu od Valenije i Baskonije i tenutno je pri dnu tabele Evrolige.

"Mi smo veliki klub, zato svaki dan moramo da pobeđujemo. To i mi želimo, ali nažalost u Evroligi, pogotovo na strani, propustili smo neke šanse na kraju zbog malih detalja. Želimo da se podignemo, da igramo bolje, kako bismo popravili rezultate", poručio je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"To će biti ključno protiv Albe" VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da je cilj pobeda protiv Albe...Zvezda u 14. kolu Evrolige dočekuje berlinski tim od 19 sati u Štark areni..."Očekujemo tešku utakmicu, znamo da je Alba bila nezgodan rival do sada. Nadamo se pobedi, svesni smo važnosti pobede i spremi ih dočekujemo",...

Nastavak na B92...

”DONEĆEMO ODLUKU U POSLEDNJEM TRENUTKU”: Sferopulos se oglasio o POJAČANJU pred Albu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023

Nastavlja se Evroliga....Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras da očekuje veliku borbu na meču sa Albom i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari novu pobedu u Evroligi...Crvena zvezda će sutra od 19 sati u Beogradu dočekati Albu u 14. kolu Evrolige...- Alba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.