Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2024, 15:55

Velika policijska akcija: SIPA uhapsila 10 osoba, blokirano 20 stanova

​TRAVNIK, SARAJEVO - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su, u akciji "Bulevar", na području Srednjobosanskog kantona pretresli stambene i poslovne objekte te pokretne stvari na 11 lokacija dok je pretres na 12. još uvijek u toku, a do ovog momenta uhapšeno je 10 osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

AKCIJA "BULEVAR" ŠIROM BiH SIPA pretresla 11 lokacija: Ovo su imena osumnjičenih za PRANJE NOVCA, oduzima im se imovina vredna 1,2 miliona evra

Izvor: Blic, 07.Maj.2024

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas u sklopu operativne akcije "Bulevar", na području Srednjobosanskog kantona realizovali pretrese stambenih i poslovnih objekata i pokretnih stvari na 11 lokacija dok je pretres na dvanaestoj lokaciji još u toku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.