Elektrosever počinje ugradnju pametnih brojila u četiri opštine na severu KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 15:32

Elektrosever počinje ugradnju pametnih brojila u četiri opštine na severu KiM

Kompanija "Elektrosever" počinje u sredu, 8. maja ugradnju novih pametnih brojila sa ciljem da svih oko 25.000 potrošača u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok dobiju pametna brojila.
Kako se navodi u saopštenju kompanije cilj instalacije i zamene brojila je unapređenje usluge uz sigurno i pouzdano snabdevanje potrošača električnom energijom, a brojila će prvo biti ugrađena na lokacijama gde trenutno ne postoje, nakon čega će biti zamenjena i ostala.
Zbog radova, navodi se, od 11 do 14 časova planirana su selektivna isključenja struje u Bosanskoj, Cetinjskoj i Ulici Kozara.
"Kompanija Elektrosever se zahvaljuje potrošačima na razumevanju i poziva one koji nisu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.