ŠTA SE DEŠAVA? Zvezda ostaje bez napadača, još jedan špic NAPUŠTA Marakanu, traži se zamena

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 20:15

ŠTA SE DEŠAVA? Zvezda ostaje bez napadača, još jedan špic NAPUŠTA Marakanu, traži se zamena

Napuniće budžet kluba.

Pored Norvežanina Ohija, Crvenu zvezdu bi uskoro mogao da napusti još jedan napadač, Milan Pavkov, koji je veoma blizu selidbe u Saudijsku Arabiju, a transfer bi trebalo da se realizuje posle revanš utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, kada u utorak crveno-beli dočekuju prvaka Izraela Makabi iz Haife.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Milan Pavkov se već dugo pominje kao prekobrojan u Zvezdi, ali je ostajao da uglavnom bude džoker sa klupe. Dolazak Aleksandra Pešića poslao je Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postigne golove kada uđe u igru i kada dobije priliku.

Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio odličnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Odlaskom Ohija i Pavkova, Zvezdi će biti potreban novi napadač, za koga je navodno glavni čovek kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić spreman da plati 2,5 miliona evra. Ako odu Ohi i Pavkov, crveno-bveli bi ostali sa samo jednim klasičnim špic igračem, povratnikom Aleksandrom Pešićem.

Mnogo toga će zavisiti i od krajnjeg epiloga na revanšu u Beogradu između Crvene zvezde i Makabija.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAVKOV ILI OHI? Samo jedan može napustiti Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 11:57

U Ljutice Bogdana neće žuriti....I dok se čeka se rasplet dvoboja sa Makabijem, koji direktno odlučuje hoće li Crvena zvezda igrati Ligu šampiona, u klub stižu brojne ponude od kojih bi crveno-beli mogli dodatno da profitiraju...Naime, Al Fejsal, koji sa klupe predvodi Vuk Rašović, hoće Milana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.