Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Zvezda i Partizan u Evropi, ali u igri pod obručima

Bogat sportski dan je pred nama, ali za razliku od vikenda, danas je dan igre pod obručima, a na teren će Crvena zvezda i Partizan u Evroligi i Evrokupu.

Prva će na teren Crvena zvezda protiv favorizovanog Himkija u Podmoskovlju. Crveno-beli su savladali Barselonu prošlog petka, ali je su autsajder pred duel sa ruskim ‘gigantom’. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Prvo pitanje je kako zaustaviti Alekseja Šveda, čoveka koji sam može da naniže 40 poena. Ipak, navikli smo da nas crveno-beli iznenade, pa neka tako bude i večeras. Utakmica se igra od 19 časova sa prenosom na Sport klubu.
Zvezda još neće završiti svoj dvoboj kada će na teren u Baskiji izaći košarkaši Partizana u trećem kolu Evrokupa. Crno-beli su autsajder protiv Španaca, mada ni Bilbao ne igra lepršavo ove sezone. Verujemo da će Partizan dati maksimum da stigne do prvog trijumfa u Evrokupu. Prenos je na Sport klubu tri od 20.30.
Sport klub nam donosi danas popodne veliki broj teniskih mečeva iz dvorana, ali i duel DFB Pokala između Leverkuzena i Union Berlina.
Arena sport je danas zadužena i za fudbal, ali i košarku. Kada je reč o igri pod obručima tu su prenosi FIBA Lige šampiona gde mi nemamo predstavnika. Kada je reč o fudbalu tu su prenosi Liga kupa Engleske, derbi Serije A između Intera i Sampdorije, ali i prvi polufinalni meč Kopa Libertadores između Rivera i Lanusa.

The post SPORT NA TV: Zvezda i Partizan u Evropi, ali u igri pod obručima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PATRIOTSKI (i manje patriotski) TIKETI: Zvezda i Partizan zajedno - kvota 65!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2017

Beogradski klubovi večeras gostuju u Evroligi i Evrokupu, i to je prilika za tikete s jakim kvotama, a MOZZART nagrađuje najhrabrije..Ove sedmice nema evropskog fudbala, ali je zato tu košarka. Crvenu zvezdu i Partizan večeras očekuju veliki izazovi u Evroligi, odnosno Evrokupu: crveno-beli gostuju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.