Rendulić: Ni Koperfild ne može da pomiri Vijeiru i Kataija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendulić: Ni Koperfild ne može da pomiri Vijeiru i Kataija (VIDEO)

"Ne razumeju se. Vijera priča tečni portugalski, a Katai tečni mađarski", objasnio je uz osmeh Rendulić

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Zoran Rendulić na šaljiv način je odgovorio znatiželjnim navijačima na pitanje u kakvim su odnosima Portugala Ugo Vijeira i Aleksandar Kataija. Ipak, kako kažu, u svakoj šali ima pola istine.

“Ni Koperfild ne može njih dvojicu da pomiri i jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i drugom je potrebna po jedna lopta na terenu. Ne razumeju se. Vijera priča tečni portugalski, a Katai tečni mađarski. Jedino možda da ja igram špica, a njih dvojica po strani“, rekao je Rendulić odgovarajući u četvrtoj emisiji “Zvezdaši pitaju“.

Verovatno je čitalac koji je postavio pitanje slusao gradske price da dvojica fudbalera Zvezde nisu u dobrim odnosima, a priče su eskalirale kada se Vijeira na 151. večitom derbiju odlučio da sam završi jednu opasnu akciju umesto da doda loptu Kataiju.

Inače, njih dvojica su tokom sezone već imala nekoliko verbalnih duela.



(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.