Remi Crvene zvezde u Rumuniji, Vojvodina izgubila od Mladosti

Izvor: Politika, 22.Okt.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Crvene zvezde u Rumuniji, Vojvodina izgubila od Mladosti

Vaterpolisti Crvene zvezde odigrali su na gostovanju rumunskoj Oradei nerešeno 9:9 (3:2, 2:1, 2:3, 2:3) u prvoj utakmici osmine finala Kupa Evrope.

Marko Avramović i Strahinja Rašović postigli su po tri pogotka za beogradsku ekipu.

Najefikasniji igrač u rumunskoj ekipi bio je Dijakonu, koji je takođe dao tri gola.

Revanš utakmica osmine finala igra se za tri nedelje u Beogradu.

Vojvodina izgubila od zagrebačke Mladosti

Vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Vojvodine izgubili su u Zagrebu od domaće Mladosti sa 14:9 (4:1, 3:4, 4:2, 3:2) u utakmici prvog kola B grupe Evrolige.

Po tri gola za novosadski tim postigli su Boris Vapenski i Ivan Basara, dok su trostruki strelci kod Mladosti bili Boris Letica i Kozmin Radu.

Vaterpolisti Vojvodine će u drugom kolu ove grupe 9. novembra dočekati nemački Špandau.

Segedin iznenadio šampiona Evrope na Banjici

Aktuelni prvaci Evrope, vaterpolisti Partizana izgubili su na Banjici od mađarskog Segedina sa 9:8 (2:2, 3:1, 0:4, 4:1) u utakmici prvog kola C grupe Evrolige.

Utakmicu je obeležio veliki broj rezultatskih preokreta i padova u igri, a bolje su se snašli gosti koji su zabeležili iznenađujuću, ali zasluženu pobedu.

Priliku da crno-belima donese bod propustio je Korolija čiji šut u samom finišu utakmice nije pronašao put do mreže Segedina.

Ekipa Partizana u poslednju četvrtinu ušla je sa dva gola prednosti, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz u elitnom kontinentalnom takmičenju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Bela Terek i Džozef Kajes sa po tri pogotka. Njih dvojica su u drugoj i poslednoj četvrtini „terorisali” odbranu Partizana koja nije imala pravo rešenje.

U taboru crno-belih najzapaženiji je bio Stefan Mitrović sa tri pogotka.

Tanjug

objavljeno: 23.10.2011.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.