Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMI SA SLOVENCIMA: Greška odbrane koštala Zvezdu pobede u Turskoj

U prvoj pripremnoj utakmici u Beleku, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa ekipom Olimpije iz Ljubljane rezultatom 1:1(1:0).

Trener crveno-belih na ovom meču nije mogao da računa na golmana Predraga Rajkovića zbog manje povrede i Sava Pavićevića koji je danas odmarao zbog infekcije potkolenice. Crvena zvezda je na teren istrčala u sledećem sastavu: Kahriman, Cvetković, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Savićević, Lazović, Stojanović, Gavrić, Parker.
Iz prve prave akcije Zvezda je povela u 13. minutu. Aleksandar Kovačević je odlično proigrao Nenada Gavrića koji je sa desetak metara savladao golmana gostiju. Sredinom prvog dela igre priliku da duplira prednost Beograđana imao je najistureniji napadač na ovom susretu Džošua Parker, ali u situaciji jedan na jedan sa golmanom Olimpije nije uspeo da ga savlada.
Izjednačenje je stiglo u 65. minutu kada je posle kornera Milan Burgič bio sam u skoku i lako glavom savladao Damira Kahrimana. Do kraja je viđena dosta oštra igra oba tima, pa su žuti kartoni prštali na sve strane, ali golova više nije bilo.
STRELCI: 0:1 – Gavrić u 13, 1:1 – Burgić u 65. Stadion: “Sportski centar Kremlin palas”. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Tomaž Musjak (Poljska). Žuti kartoni: Spahija (Olimpija), Katai (C. Zvezda).
OLIMPIJA: Brljak, Fink, Mitrović, Bajrić, Lazevski, Matić, Kapun, Zajc, Baskera, Rodić, Šporar. Igrali su još: Ivančić, Burgić, Henti, Gajić, Spahija.
C.ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Lazić,Luković, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker. Od 46. minuta su igrali: Kahriman (0d 60. Trkulja), Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Jović, Salami.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Zvezde u prvom pripremnom meču u Antaliji!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2015

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom kontrolnom meču na drugom delu priprema u Antaliji odigrali nerešeno 1:1 protiv Olimpije. Strelac za srpski tim bio je Gavrić u 13. minutu, dok je konačan rezultat postavio Burgič. Crveno-beli su na ovaj način prekinuli seriju pobeda u pripremnim mečevima za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Gol Gavrića za remi Zvezde u Beleku

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2015

U prvoj pripremnoj utakmici u Beleku, Crvena zvezda je odigrala 1:1 sa Olimpijom. Jedini pogodak za crveno-bele postigao je Nenad Gavrić...Srpski šampion poveo je pogotkom nekadašnjeg igrača Napretka već u 13. minutu, ali je u 65. izjednačio Burgič. Trener Nenad Lalatović pružio je šansu većini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.