Zvezda odigrala nerešeno sa Olimpijom u Turskoj

Izvor: Studio B, 04.Feb.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odigrala nerešeno sa Olimpijom u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su danas protiv slovenačkog prvoligaša Olimpije nerešeno 1:1, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremema u Turskoj za nastavak sezone.

Strelci su bili Gavrić u 13. za Crvenu zvezdu, a Burgič u 65. minutu za Olimpiju.

Bio je ovo prvi remi crveno-belih od početka priprema, nakon što su prethodno u prvom delu, u Sloveniji, zabeležili tri pobede.

Za susret sa Olimpijom trener Nenad Lalatović izveo je sastav Kahriman, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Lazović, Stojanović, Savićević, Gavrić, Parker, a igrali su još Trkulja, Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami i Jović.

U nastavku priprema u Turskoj Crvena zvezda će odigrati još pet kontrolnih mečeva, a prvi je na programu u petak protiv Rubina iz Kazanja.

Zatim slede provere protiv Metalista iz Harkova (7. februara), Rostova (10. februara), Mordovije (11. februara) i poslednja protiv BATE Borisova (14. februara).

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.