Problemima nikad kraja: Zvezda sad mora da plati Ćosiću, Reljiću, Kljajiću i Katiću!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemima nikad kraja: Zvezda sad mora da plati Ćosiću, Reljiću, Kljajiću i Katiću!

Arbitražna komisija Jelen Super lige u sporu između Crvene zvezde i Uroša Ćosića presudila je u korist igrača.

(FOTO: N. Negovanović)
Klub iz Ljutice Bogdana dužan je da nekadašnjem prvotimcu, sada igraču Peskare, isplati više od 40.000 evra na osnovu potraživanja iz ugovora.
Dobre vesti stigle su na adresu još jednog bivšeg igrača Crvene zvezde. Stevan Reljić dobio je spor sa crveno-belima i sledi mu nadoknada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za neizmirene obaveze u minulom periodu.
Dušan Kljajić i Predrag Katić, treneri u Crvenoj zvezdi, još ranije su odlučili da presaviju tabak i naplate minuli rad u Crvenoj zvezdi.
Dobili su spor pred Arbitražnom komisijom Super lige, a klub je dužan da im isplati oko 4.000 evra. Odluke Arbitražne komisije biće verifikovane već u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove presude protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2013

Arbitražna komisija JSL donela je još četiri presude u korist bivših fudbalera i članova stručnog štaba Crvene zvezde. Klub iz Ljutice Bogdana moraće da plati više od 50.000 evra Urošu Ćosiću i Stevanu Reljiću, ali i dvojici bivših članova stručnog štaba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.