Obradović: Velika pobeda protiv favorita za titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 06:46

Obradović: Velika pobeda protiv favorita za titulu

Ostvarili smo veliku pobeda protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja, pre svega jer smo igrali kolektivno, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović nakon pobede protiv CSKA iz Moskve 86:84.

"U prvom poluvremenu smo previše poštovali rivala, zato smo grešili, ali imali smo sjajan duh, igrali kolektivno i pronašli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ritam u odbrani, a zatim i u napadu", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

On je istakao da je Džotdan Lojd odigrao fantastično, ali i da su svi ostali doprineli pobedi.

"U različitim fazama utakmice drugi momci su se istakli, što nas čini jakim. Lojd, Jagodić Kuridža, Davidovac, mala i zaslužena rola Rita, za Ročestija se vidi da je bez utakmica, ali je imao dve fenomenalne asistencije, istakao je Obradović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Ovo je pobeda svih igrača, pobeda tima

Izvor: Kurir, 23.Okt.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je večerašnja pobeda nad CSKA Moskvom u Evroligi veoma važna.

Nastavak na Kurir...

Obradović objasnio zašto je bio ljut

Izvor: B92, 23.Okt.2020

Saša Obradović, trener Crvene zvezde, govorio je o Dejanu Davidovcu i njegovoj ulozi u ekipi...Davidovac je imao "tih" meč protiv CSKA, ali je na kraju njegova uloga bila od presudnog značaja...Tokom jedne akcije u završnici treće deonice Obradović je nacrtao akciju za Davidovca, ali ništa nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.