Poluvreme - Zvezdaši žale za punim Pionirom! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 21:38

Poluvreme - Zvezdaši žale za punim "Pionirom"! (TVITOVI)

Zaostatak za crveno-bele.

Ekipa Crvene zvezde mts gubi nakon prvog poluvremena na svom terenu od ekipe CSKA sa 35:43.

Dobro je počela Crvena zvezda, trojku je pogodio i Jagodić-Kuridža, ali je Nikola Milutinov zajedno sa Danijelom Heketom preokrenuo rezultat.

Dosta trojki u prvoj četvrtini, Lengston Hol je pogodio jednu za Zvezdu, za goste Nikita Kurbanov, a trojkom Voldena Zvezda je stigla do izjednačenja na 16:16.

Vrlo brzo CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stiče nešto ozbiljniju prednost u drugoj četvrtini nakon trojke Klejburna za 24:31, dok je Zvezda bila u problemu kada se radi o napadu. Jedino su trojkama uspevali da smanje rezultat, ali su gosti imali odgovor.

Nakon trojke Haketa bilo je 28:34, ali je Zvezdu držao fantastični Džordan Lojd, jedini raspoloženi u napadu svog tima. Šteta što je bio jedini, na drugoj strani ih je bilo više, pa CSKA ima dobru zalihu pred nastavak.

Zvezda, dakle, u zaostatku nakon prvih 20 minuta, videćemo kakve su šanse u nastavku za ekipu Saše Obradovića.

Kako bi se Lojd pržio pred punim Pionirom, šteta. Odbrambeno možda najlošije poluvreme sezone. #kkcz

— Каспер 🇷🇸 (@KasperSRB) October 22, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA: Drama u Pioniru, Zvezda srušila evropskog prvaka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Crveno-beli ostvarili drugu pobedu u elitnom takmičenju...Košarkaši Crvene zvezde savladali su u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' ekipu CSKA u petom kolu Evrolige u uzbudljivom meču posle produžetka sa 86:84 (18:20, 17:23, 11:8, 27:22, 13:11)...Crveno-beli su su dobro počeli meč u kojem se igralo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.