OVO JE GANULO SVAKOG DELIJU: Borjan emotivnom porukom razgalio sve ZVEZDAŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 17:49

OVO JE GANULO SVAKOG DELIJU: Borjan emotivnom porukom razgalio sve ZVEZDAŠE!

Oglasio se kapiten crveno-belih.

Branko Jovičić juče je odigrao poslednji meč u dresu Crvene zvezde, a karijeru će nastaviti u ruskom Uralu. Posle meča sa Spartakom (3:2), popularni Bakula se u suzama oprostio od saigrača i kluba. Dan kasnije je to učinio i golman Milan Borjan, neko ko je očigledno imao dobre odnose sa neumornim vezistom.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lion.

- Bakula moj, pokazao si šta znači kada kao lav boriš se u svakoj utakmici, šta znači lojalnost i hrabrost koja je potrebna svima koji na dresu nose grb Crvene Zvezde! Želim ti još puno uspeha u novom klubu jer si u Crvenoj Zvezdi ostavio veliki trag i ispisao istoriju! Voli te brat - napisao je Milan Borjan na svom Instagram profilu.

Jovičić bi u Rusiji trebalo da zarađuje oko 400.000 evra po sezoni, što je značajno više od onoga što je imao na Marakani (300.000 evra).

Bakula moj @bakula_3 pokazao si sta znaci kada kao Lav boris se u svakoj utakmici, sta znaci lojalnost i hrabrost koja je potrebna svima koji na dresu nose grb Crvene Zvezde! Zelim ti jos puno uspeha u novom klubu jer si u Crvenoj Zvezdi ostavio veliki trag i ispisao istoriju!!! 💪🏻❤️🔴⚪️ Voli te brat!

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Aug 15, 2020 at 3:00am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.