Marko Mirić se vratio tamo gde pripada!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 09:56

Marko Mirić se vratio tamo gde pripada!

Vratio se u svoj grad.

Nekadašnji fudbaler Spartaka i Crvene zvezde Marko Mirić novo je pojačanje Radničkog iz Kragujevca.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je odlučio da se vrati u srpski fudbal, ali ne u Super ligu Srbije, već u Prvu ligu gde će sa Radničkim pokušati da se vrati tamo gde je Kragujevčanima mesto.

Mirić je završio svoju epizodu u Borcu iz Banja Luke gde je igrao prošle sezone, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kragujevac se vraća nakon dugog putovanja.

Tokom svoje karijere je igrao u Metalcu, Spartaku gde je ostavio dubok trag, potom u Crvenoj zvezdi i upravo u Radničkom gde je bio na pozajmici, u Minsku, Slavenu, Lokerenu i pomenutom Borcu.

Zanimljivo da nije počeo u Radničkom iz Kragujevca, već u nekadašnjem polufinalisti Kupa Jugoslavije Zastavi, a potom je igrao i za Vodojažu iz Grošnice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj velike karijere, legendarni turski reprezentativac okačio kopačke o klin

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Velika karijera je završena...Jedan od najboljih turskih fudbalera u novom milenijumu, Emre Belozoglu, odlučio je da završi sa aktivnim igranjem fudbala...Dosadašnji fudbaler Fenerbahčea je odlučio da u svojoj 39. godini završi karijeru...Gde je igrao sve Belozoglu?..Kao profesionalac je počeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.