Nelson pronašao novi klub, igraće opet u Francuskoj

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nelson pronašao novi klub, igraće opet u Francuskoj

Bivši plej Crvene zvezde Demarkus Nelson vratio se u Francusku.

Kako je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović, Nelson je potpisao za Limož.

U Francusku se vraća posle samo nekoliko meseci od odlaska iz ASVEL-a, a između je kratak period je proveo u minhenskom Bajernu.

Nastupao je u istoj zemlji za Šole i to u dva navrata, a tokom karijere još za Unikahu, Monako, Panatinaikos, Donjeck, Avelino, Zagreb i NBA ligaša Golden Stejt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Dres Zvezde nosio od 2012. do 2014. godine i postao prvi stranac sa dve sezone u klubu u nizu.

Tada je izabran i u idealni tim Evrokupa (2014) i ABA lige (2014), a sa "crveno-belima" je osvojio dva trofeja Kupa Radivoja Koraća.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nelson u Francuskoj

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2020

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Demarkus Nelson, ima novi klub. Posle mandata u Bajernu iz Minhena, sada je vreme za Francusku. Sportando piše da je bivši prvak Evrope Limož postigao dogovor sa Nelsonom. Amerikanac dolazi kao zamena za Semadžej Kristona. Nelson je prvu polovinu sezone proveo u Bajernu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.