Nastavlja se Superliga - danas dupli program, subota rezervisana za večite

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 12:09

Nastavlja se Superliga - danas dupli program, subota rezervisana za "večite"

Prve utakmice 28. kola igraju se danas, od 18 časova Proleter će u Novom Sadu dočekati TSC, a od 20 časova u Beogradu počinje duel Voždovca i Napretka.

Takmičenje u Superligi Srbije nastavlja se utakmicama 28. kola, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Radnik, dok će Partizan igrati u Subotici protiv Spartaka.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova protiv Radnika i proslaviće pred svojim navijačima osvajanje titule. Zvezda je u prošloj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedom protiv Rada odbranila titulu i trenutno ima 11 bodova više od Partizana, dok je Radnik 10. na tabeli, a bez pobede je u dva poslednje dve utakmice u prvenstvu.

Fudbaleri Partizana u subotu od 16.30 igraju u Subotici i žele da nastave niz dobrih rezultata i obezbede drugo mesto na tabeli. "Crno-beli" imaju 61 bod, pet više od trećeplasirane Vojvodine, dok je Spartak sedmi sa 40 bodova.

Vojvodina će u subotu od 14 časova igrati u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da pobedi kako bi sačuvala treće mesto. Novosađani imaju 56 bodova, tri više od TSC-a koji ima niz dobrih rezultata i napada treću poziciju. Javor je dugo bez pobede i 13. je na tabeli sa 24 boda.

Petoplasirani Čukarički igraće u subotu od 21 sat na svom terenu protiv Inđije, dok su u nedelju na programu preostale dve utakmice - Radnički će u Nišu od 15 časova dočekati Rad, a dva sata kasnije u Lučanima počinje duel Mladosti i Mačve.

Utakmice 28. kola Superlige Srbije:

Danas:

Proleter - TSC (18.00)

Voždovac - Napredak (20.00)

Subota:

Javor - Vojvodina (14.00)

Spartak - Partizan (16.30)

Čukarički - Inđija (21.00)

Nedelja:

Radnički - Rad (15.00)

Mladost - Mačva (17.00)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sprema slavlje, Partizan na TV B92, Voša pod pritiskom

Izvor: B92, 05.Jun.2020

Takmičenje u Superligi Srbije nastavilo se u petak..U petak su odigrani prvi dueli – TSC je slavio na gostovanju protiv Proletera, dok je Voždovac kod kuće bio bolji od Napretka...U subotu će na teren "večiti", fudbaleri Crvene zvezde će igrati protiv Radnika prvi meč pred svojim navijačima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.