Mrkela otkrio - Evo ko menja Jovičića!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela otkrio - Evo ko menja Jovičića!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela preneo je dobre vesti vezane za stanje povrede Branka Jovičića i otkrio ko bi trebalo da ga zameni.

Veliki peh zadesio je crveno-bele u nedelju uveče tokom meča sa Čukaričkim koji je odigran u okviru trećeg kola Super lige Srbije.

Zvezda je na duži vremenski period ostala bez Branka Jovičića koji je tokom leta stigao u klub i pokazao se kao veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačanje.

Dobra vest je da Jovičić ne mora na operaciju, pauza će potrajati između pet i deset nedelja što je u izjavi za "Novosti" potvrdio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Lekari su procenili, posle snimaka i pregleda, da Branko ne bi trebalo da ide na operaciju. Čeka ga pauza od šest nedelja. Njegova povreda je veliki hendikep, teško je i njemu i svima nama u klubu", rekao je Mrkela.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u ponedeljak je govorio o imenima igrača koji bi mogli da budu zamena za Jovičića, a jedno od njih se posebno izdvojilo.

Radi se o bivšem vezisti Crvene zvezde Srđanu Mijailoviću koji bi trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu iz Krila Sovjetov.

"Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor. Mijailović je u punoj takmičarskoj formi i zato je za Zvezdu u ovom trenutku najbolje rešenje", istakao je Mrkela.

Vremena za angažovanje adekvatne zamene za Branka Jovičića ima dovoljno, mada treba imati u vidu da je Zvezdi pojačanje potrebno za dvomeč sa Krasnodarom pa se zbog toga ide na što bržu realizaciju transfera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.