Drinčić: Nisam ja povredio Jovičića

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: Nisam ja povredio Jovičića

Nikola Drinčić saopštio je putem zvaničnog sajta da se čuo sa Brankom Jovičićem koji mu je rekao da ga nije on povredio.

Jovičiću je pukla metatarzalna kost u stopalu zbog koje će pauzirati deset nedelja, a Drinčić se našao na udaru zvezdaške javnosti uz brojne optužbe da ga je namerno povredio.

"Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve žar borbe i želja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, vec u žaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram", rekao je Drinčić.

FK Čukarički je poželeo Jovičiću brz oporavak i povratak na teren.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRINČIĆ O POVREDI JOVIČIĆA: Nisam ga ja povredio!

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017

Dva dana posle starta i povrede koji su uzburkali javnost u Srbiji, oglasio se ‘krivac’ Nikola Drinčić.. . Navijači Crvene zvezde uzeli su ‘na zub’ bivšeg vezistu Partizana, a sada Čukaričkog Nikolu Drinčića jer je u duelu trećeg kola žestoko startovao nad Brankom Jovičićem, nakon...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.