Drinčić: Nisam ja povredio Jovičića!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: Nisam ja povredio Jovičića!

„Tako mi je on rekao, pošto sam ga nazvao čim sam čuo da je povređen“, poručio je vezista Čukaričkog

Start Nikole Drinčića odvojio je od terena Branka Jovičića. Takav utisak se stekao posle duela Crvene zvezde i Čukaričkog.

Vezista Brđana, međutim, poručuje da nije on slomio metatarzalnu kost jednom od najboljih igrača Crvene zvezde, te da mu je u telefonskom razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to rekao i sam novajlija iz Amkara.

Teško je bilo prethodnih dana biti u koži Nikole Drinčića koga su navijači Crvene zvezde uzeli na zub.

"Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu. To je sve u žaru borbe i želje za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen nazvao sam ga da mu se izvinim, jer nije bilo namere...On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram", rekao je Drinčić.

U narednom kolu Čukarički na svom terenu igra sa Mladosti iz Lučana, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogledajte OVDE.

Tabela Superlige posle tri kola...

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE NIKOLA DRINČIĆ: Jovičić mi je rekao da ga nisam ja povredio, želim mu brz oporavak

Izvor: Kurir, 08.Avg.2017

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić, oglasio se posle prvenstvenog duela sa Crvenom zvezdom i povrede crveno-belog defanzivca Branka Jovičića, koji će pauzirati 10 nedelja zbog čega je Zvezda angažovala Srđana Mijailovića.

Nastavak na Kurir...

Drinčić se oglasio: Nisam ja povredio Jovičića!

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017

Povreda Branka Jovičića posle klizećeg starta Nikole Drinčića u duelu Crvene zvezde i Čukaričkog i dalje je jedna od glavnih tema srpskog fudbala, a dobila je i "dodatak"...Iskusni fudbaler "brđana" se nakon što je ustanovljeno da je vezista 'crveno-belih' doživeo prelom i da neće igrati sve...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.