Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2024, 21:13

U ovoj godini izrečeno 465 hitnih mera zbog nasilja u porodici na području PU Leskovac

LESKOVAC
Od 1. januara do 1. maja, na području Policijske uprave u Leskovcu izrečeno je ukupno 465 hitnih mera, od kojih 343 hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj i 122 hitne mere privremeno udaljenje učinioca iz stana.
Tokom prethodne godine, izrečene su ukupno 1.644 hitne mere, od kojih 1.185 hitnih mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj i 459 hitnih mera privremeno udaljenje učinioca iz stana.
Od početka ove godine do 1. maja, Policijska uprava u Leskovcu podnela je tužilaštvu 16 krivičnih prijava za krivično delo nasilje u porodici, a tokom 2023....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.