Miloš Milojević novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda

Izvor: Beta, 26.Avg.2022, 17:23

Miloš Milojević novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda je Miloš Milojević, saopštili su danas crveno-beli.Milojević je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću od 2019. do 2021. godine, a sada ga je nasledio na klupi Crvene zvezde. Stanković je ranije danas podneo ostavku pošto nije ekipu uspeo da uvede u Ligu šampiona.Kako se navodi na sajtu kluba, Milojević se istakao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u Zvezdu kao pomoćni trener. Trenersku karijeru počeo je u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme. Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve šampionske titule i Kup, dok je sa Malmeom osvojio Kup Švedske. On je ponikao u  Zvezdinoj omladinskoj školi, a potom je nastupao za brojne evropske klubove. Promocija Miloša Milojevića biće održana u subotu u 13 časova, a on će voditi tim u utakmici protiv Javora koja se igra istog dana od 20.30.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda: Milojević na klupi već sutra protiv Javora

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2022

​Fudbalski šampion Srbije Crvena zvezda saopštila je danas da je novi trener prvog tima Miloš Milojević i da će voditi ekipu već na sutrašnjoj utakmici osmog kola Superlige protiv Javora (20.30) na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.