Mijailoviću uslovno osam meseci zatvora i 150.000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailoviću uslovno osam meseci zatvora i 150.000 dinara

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je danas bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Nikoli Mijailoviću (34) uslovnu osudu od osam meseci zatvora i novčanu kaznu od 150.000 dinara zbog nelegalne gradnje akva parka na Adi Ciganliji.

Zatvorska kazna neće biti izvršena ukoliko Mijailović u roku od dve godine zatvora ne ponovi krivično delo.

Mijailović kao i tužilaštvo i imaju pravo da ulože žalbu na današnju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << presudu.

Njega tužilaštvo tereti za krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Mijailović je tokom suđenja negirao krivicu tvrdeći da mu je posao potpuno legalan.

Bio je uhapšen 18. avgusta, a dve sedmice kasnije tužilaštvo je sudu dostavilo optužni predlog protiv njega, nakon čega je i pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

U izjavama beogradskim listovima, Mijailović je tvrdio da je u akva park na Adi ciganliji uložio milion evra i da uredno plaća 20.000 evra mesečno za zakup.

Gradilište se nalazi na makiškoj strani, neposredno iza parkinga, na površini od 4.000 kvadratnih metara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.