Lazović na ledu, ali bio kapiten

Izvor: B92, 11.Feb.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović na ledu, ali bio kapiten

Iako se digla velika fama oko njegovog ugovora, Darko Lazović poneo je kapitensku traku na utakmici Crvene zvezde i Mordovije na pripremama.

Lazović se prethodnih dana više nalazio u centru pažnje zbog svog ugovora, nego onoga što radi na terenu, ali je očigledno Nenad Lalatović time što mu je dao traku pokazao šta misli o toj situaciji.

Sve je krenulo od toga što je generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao da je imao razgovore sa Lazovićem oko revizije njegovog ugovora. Prema Terzićevim rečima, Lazović ima najveća primanja u redovima ‘crveno-belih’, a za pola godine napustiće klub i preći u Đenou. Terzić je čak u intervjuu za B92 nagovestio da bi Lazović mogao da ostane bez dinara, dok je fudbaler istakao da bi učinio sve za klub, ali ne i generalnog direktora.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mordoviju sa 1:0.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.