Lazović na ledu, ali bio kapiten

Iako se digla velika fama oko njegovog ugovora, Darko Lazović poneo je kapitensku traku na utakmici Crvene zvezde i Mordovije na pripremama.

Izvor: JT

Sreda, 11.02.2015.

18:15

Default images
Starsportphoto

Lazović se prethodnih dana više nalazio u centru pažnje zbog svog ugovora, nego onoga što radi na terenu, ali je očigledno Nenad Lalatović time što mu je dao traku pokazao šta misli o toj situaciji.

Sve je krenulo od toga što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao da je imao razgovore sa Lazovićem oko revizije njegovog ugovora. Prema Terzićevim rečima, Lazović ima najveća primanja u redovima ‘crveno-belih’, a za pola godine napustiće klub i preći u Đenou. Terzić je čak u intervjuu za B92 nagovestio da bi Lazović mogao da ostane bez dinara, dok je fudbaler istakao da bi učinio sve za klub, ali ne i generalnog direktora.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mordoviju sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: