Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ PORUČIO MIJAILOVIĆU: Ne osvrćem se za svakim kerom koji laje

Serijal anonimnih pisama jednog od igrača Crvene zvezde koja su tokom proteklih meseci kao bomba odjeknula u javnosti i koja su prstom upriala u generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića konačno je „izmamio“ odgovor prvog čoveka tima sa stadiona „Rajko Mitić“.
Poput većeg dela srpske sportske javnosti i sam Terzić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uveren je da iza „anonimnih pisama“, zapravo, stoji bivši kapiten i sada suspendovani igrač tog tima, Nikola Mijailović.
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za B92 rešio je na karakterističan i metaforičan način da kaže šta ima o toj temi:
– Biću malo i bezobrazan, ali kako je Dostojevski rekao: „Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao za svakim kerom koji zalaje, nikad nećeš stići do cilja.“ Svestan sam medijske pažnje koju izazivam jer mi je nameće funkcija koju obavljam u najvećem klubu na ovim prostorima, te da sam meta raznih napada – rekao je Terzić i dalje nastavio u istom tonu:
– Imam razumevanja i za Nikolu Mijailovića, koji piše ta pisma i ne ljutim se na njega, nek ih piše i dalje. Nisam hteo da odgovaram na prethodna jer nas veliki klub kao što je Crvena zvezda obavezuje na jedan kodeks ponašanja i sistem vrednosti koji su stvorili ljudi koji su bili tu mnogo pre nas. U obavezi smo da se ponašamo u skladu s renomeom Crvene zvezde – rekao je Terzić.
Prvi čovek crveno-belih istakao je da nema nameru da se po „žutoj štampi“ prepucava sa otpisanim igračem:
– Neozbiljno je zbog funkcije koju obavljam da se prepucavam po tabloidima s Nikolom Mijailovićem, koji je isključen iz kluba. Upravni odbor odbio je njegovu žalbu i isključio ga iz kluba. Želim mu sve najbolje u daljoj karijeri, ne ljutim se na njega. Stil mu je takav i samo nek nastavi dalje – jasan je Terzić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DARKO LAZOVIĆ: Pogađaju me izjave Terzića, spreman sam da oprostim deo duga

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015

Ovde me je sačekalo tako da sam došao u situaciju da moram da odlučim "ili ovo ili ono". Logično je da pričamo jer mi ugovor ističe za šest meseci, ali ne ovako, rekao je doskorašnji kapiten crveno-belih..Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović našao se prethodnih dana u centru pažnje javnosti...

Nastavak na Kurir...

Mijailović opet udara jako: Doktore, gigantske rase ne napadaju isfenirane pudlice!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2015

"Kada se nalazite u bekstvu, dan je dug, a knjiga jedini prijatelj. Nisam imao mogućnosti da se uverim u to", poručio Mijailović..Medijski rat na relaciji Zvezdan Terzić-Nikola Mijailović dobija obrise epske borbe! Posle serije anonimnih pisama, za koja iskusni levi bek nikada nije preuzeo odgovornost,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.