Mijailović žestoko odgovorio Terziću

Izvor: Mondo, 11.Feb.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović žestoko odgovorio Terziću

"Dostojevski se prevrće u grobu kada ga dr Terzić citira", oštro je poručio bivši kapiten Crvene zvede generalnom direktoru.

Foto: Nikola Mijailović

Verbalni sukob između bivšeg kapitena Crvene zvezde, Nikole Mijailovića i generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića, sve je "žešći".

Posle serije anonimnih pisama, od kojih je akronim u prva tri davao potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Nikola Džoni", a u četvrtom "Alibi Terza", operativac crveno-belih se oglasio i za B92 poručio da nema nameru da se "prepucava" sa suspendovanim Mijailovićem. Terzić je citirao je slavnog ruskog pisca Fjodora Dostojevskog:

"Biću malo i bezobrazan, ali kako je Dostojevski rekao: Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao na svakog kera koji zalaje, nikada nećeš stići do cilja".

Dan kasnije, Mijailović je MONDU dostavio odgovor:

"Nisam imao vremena da čitam Dostojevskog. Trenirao sam, a nisam imao vremena za usavršavanje iza zatvorskih zidina. Kada si u bekstvu dan je dug, a knjiga je jedini prijatelj. Verujem da se Dostojevski prevrće u grobu kada ga dr Terzić citira. Slavni Rus nije mislio na gigantske rase, jer one ne laju na isfenirane pudlice", poručio je Mijailović i na kraju dodao:

"Nadam se samo da njegov cilj nije bankrot Zvezde...".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIJAILOVIĆ NASTAVLJA RAT SA TERZIĆEM: ‘Dostojevski se u grobu prevrće kada ga ti citiraš!’

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2015

Posle anonimnih pisama sa akronimima ‘Nikola Džoni’ i ‘Alibi Terza’, Nikola Mijailović nastavlja da se prepucava sa generalnim sekretarom fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem.. . Nakon poslednjeg ‘anonimnog’ pisma Terzić je rekao da ne želi bilo kakvu javnu raspravu sa bivšim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.